*-* Dobrou noc.

*-* Dobrou noc.

Anotace: *~*~*~*

*~*~*~*
Slunce zapadá
to den se s nocí střídá
stříbrný měsíc
klidný spánek hlídá
tak jako máma
když jsme ještě děti byli
a naše mámy
nás večer uspávaly.

Když nešlo usnout
tak pohádka to spravila
a máma znavená
nás za ručičku držela.
Někdy s námi
počítala beránky,1,2,3,4...
tak už spinkej
můj broučku malinký.
Někdy se mamince
už oči zavíraly
a my,ta její sluníčka
jsme stále a stále brebentily.

Po letech nám to naše děti vrací
a jim ty jejich.
Vlastně naše vnučky,vnuci.
Ale i tak se na pohádky
pěkně vzpomíná
ale na stará kolena se těžce
i s pohádkou usíná.

Dobrou noc..

~~~~~~~

**************

tak pšt...nebudit

Autor Květka Š., 15.03.2020
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Kubíno, vlnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Večerní pohádky a klidná slova maminky, to jsou ty sladké vzpomínky. Děkuji TI Květuško, moc hezká;-) "ST"

16.03.2020 11:36:54 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí