*-*A stojí pod jabloní

*-*A stojí pod jabloní

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

Pohladí si svého koně
nabídne jablko z dlaně
koníček si pochutnal
ještě by si jedno dal?
Klidně čekal na sedlo
to se vážně povedlo
do sedla si sedla holka
co má oči jako šmolka.

Pak vyjeli ze stáje
koňská hříva zavlaje
koník běží pod jabloně
a ty kvetou,to je vůně.
Do jabloní vítr fouká
těch květů je plná louka
pod jabloní čeká kluk
on té holce není fuk.

Proto koně zastavila
a jako nic seskočila
koník se teď otočil
kluk tu holku políbil
pod jabloní co tak voní.
A ten kůň si zaržál
těch dvou si nevšímal
za kobylkou spěchal.

A život jde dál.

~~~~~~~~

**************

 

Autor Květka Š., 17.03.2020
Přečteno 173x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Marten, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko Š. tahle je roztomilá-mám chuť si ji uložit, obrázek jsem si už uložil..ST* :-D*

17.03.2020 16:17:08 | Frr

Krásně jsi to spárovala Květuško a jablíčko voní nejenom koním. :-) "ST"

17.03.2020 16:04:06 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí