Ležím na posteli

Ležím na posteli

Ležím na posteli jak tělo bez duše
Čekám až něco mi pomůže.
Pomůže něco vyřešit
Mozek říká neřešit.

Ležím na posteli a přemýšlím
Jak tomu pomoct vymýšlím.
Věřím, že mě něco napadne
A nikoho to nezklame.

Ležím na posteli a píši
Píši báseň o mých pocitech do číši.
Stále nevím jak dál
Doufám, že mi pomůže celý sál.
Autor Vydima27, 17.03.2020
Přečteno 208x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná....
Určitě poznáš, jak dál. Nechej mozek spát a probuď srdce. To Ti napoví.

08.04.2020 22:56:39 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí