Nás nezaženou..

Nás nezaženou..

Anotace: ...

Korektně a najemno jsem rozsekán
tady se nepěje, tady se nekouří, tady nesmíte stát..

zalez' bych schoval se, ale už nevím kam
zamuchlán do novin čtu že má babičku černoch hrát..

začínám věřít, že je Země placatá
že nás tu vysadili nějací vesmírní komici...

a když se vrátili a viděli ta lidská pláňata
trhali si tykadla, že zavrhli opici...

REF:

Nás nezaženou, žena bude ženou
a jen dřevorubci budou zase hodně fousatí..¨

Nás nezaženou, žena bude ženou
vždycky byla anděl a my rohatí..
Autor Herbit, 18.03.2020
Přečteno 163x
Tipy 3
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí