Zahaleni

Zahaleni

Anotace: ...

Zahalení víc než jindy

z okolí zní pindy

plné strachů

s nahotou v šachu

 

Dostat se pod

na citlivý bod

zcela nemožné

v době nemocné

 

Každý sám čelí

v noci na posteli

odhalení svému

chtivému

 

A tak se léčí

ve svojí péči

v náručí s touhou

svou pouhou

 

 

 

Autor Martinecka23, 20.03.2020
Přečteno 168x
Tipy 2
Poslední tipující: Majda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí