*-*A dál už nic neví

*-*A dál už nic neví

Anotace: ===(*U*)===

----------------
To byl jeden starý pán
a ten měl psa
tomu psovi to taky nehopsá
ale jen tak pro srandičku
vyštěká do rytmu i písničku
haf...udělám loužičku
zatopím kuchyň
haf....to umím
Ten pán ten se lekl
málem ho to kleplo
kouká...kam to odteklo?
Po louži není památky
..pes si dělal šloufky
tak povídá mu pán
teď já si srandu udělám.
 
Mám ale tu...jo sklerózu
místo na psa myslel na kozu
pak se chyt za hlavu
když uviděl na pastvě krávu
na louce pak zdraví mravence
ptá se...kde máš berušku
ta teď vylezla na hrušku
potom z hrušky spadla
jako ta sousedova žena Madla
tak ji pomohl na nohy
a soused má najednou parohy.
A berušku mé Madla na čele
hned je všem vesele.
---------------------------------
------------------
*************

 

Autor Květka Š., 23.03.2020
Přečteno 157x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, vlnka, Kubíno, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)Hezké:-)

24.03.2020 19:24:14 | Jeněcovevzduchukrásného

:-D z vesela z vesela dívá se Květuška, navštívit to tvé okénko, mě potěšilo. "ST" moc hezká ;-)

23.03.2020 16:13:01 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí