*-*A motýl se smál

*-*A motýl se smál

Anotace: ~~~~~~~~~~

~A motýl se smál~
~~~~~~~~~~
Já jsem asi vločka
nebo bílá vrána
bílé štěně kotě i kočka
jsem tvoje pohlazení
nebo den co není
vymyšlená báchorka
káva nebo cikorka
sladký koláč s tvarohem
co ty rád tak to já jsem
já myslela si
že jsem ve tvém srdci
mýlím se
ty dáváš si dvě deci
...a říkáš holka...
láska to jsou kecy.
 
Já se rozpustím
být s tebou nemusím
ve tvém světě
tam nic nekvete
ten můj svět je jaro po zimě
mám ti navrhnout
tak honem...vem si mě
chci s tebou být
v mrazu chci s tebou žít
potom se má lásko
můžeme spolu rozpustit
...je to tak jak má být...
ani sněhová vločka
by s tebou nechtěla žít.
 
A co bylo dál...
motýl se na kytce smál
 
~~~~~~~~~~~~
////////////////////

 

Autor Květka Š., 25.03.2020
Přečteno 182x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda ta je k zamyšlení a pěkná. Jasně, že když má raději ten alkohol, tak ať si si. :-D "ST"

25.03.2020 17:04:42 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí