Pochyby

Pochyby

Zuby mých životů,
dlouho mě ničily.
Teď hledám jistotu,
se zbytkem sil a úsilí.

Nefunguji jako dříve,
přesto stále mladý.
Na mysli jizvy ošklivé,
na těle mám jich řady.

Na duchu jaksi chudší jsem,
na těle údy ochabují.
Těžší je bojovat s tím zlem,
častěji o sobě pochybuji.

Zklamu tě a sebe trápím,
sedíme tiše, kouříme.
Sny o tom že k sobě se vrátím,
kdy to bude však nevíme.
Autor petrzal, 27.03.2020
Přečteno 158x
Tipy 1
Poslední tipující: Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí