Češi šijou

Češi šijou

Češi šijou do sebe,
Rádi hrabou pro sebe,
Brblají a nadávají,
Občas se i udávají.

Nemají vize,
Bojí se krize,
Já já - to je jediné,
Dělaj chyby. Aby ne.

Je to tak.

Jenže pak:

Ve složitý době,
Probudí se - Národ sobě.
Pečují a pomáhají,
Nebrblají,
Sílu mají,
Jak to, že to jindy tají?

Aby ne.
Češi šijou -
Pro jiné.

Autor Neo Brener, 29.03.2020
Přečteno 174x
Tipy 3
Poslední tipující: rybka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí