Cesta

Cesta

Jako po skle kapky deště,
rukou hledám cestu.
Ony kloužou po skle ještě,
já po kůži v tichém gestu.

Okolo vše zastaví se,
vyhráváme válku s časem.
Střed všeho jsme našli zdá se,
naváděni vnitřním hlasem.

Jak když muzikant strunu rozezní,
v harmonii melodie souznění.
Náhle vše jiné je tak nevšední,
dvě srdce když najdou spojení.

Půjdu s tebou touto cestou,
hledat tóny pro náš svět.
Andělé nám z nebe snesou,
štěstí na sto let.
Autor petrzal, 30.03.2020
Přečteno 151x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, vlnka, Miss_Rosa, jenommarie, praetorian, Dobrodějka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když zná cestu a se srdíčkem po ní kráčí,
v srdci mu vždy muzikanti hrají. Moc hezká báseň Petrzali. ;-)

30.03.2020 08:39:45 | jenommarie

Moc hezká ;-)

30.03.2020 06:31:48 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí