*-*Aprílové počasí

*-*Aprílové počasí

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Víte že
Aprílové počasí
to je jen pro legraci.
 
Teď měly kvést pampelišky
lítat motýli,berušky
ptáčci cvrlikat a zpívat
ne se před tím bílým skrývat.
Je to těžké,stromy to láme
sněhuláky ne,už neděláme
oni rádi třeba jaro zastraší
kdo jaro má rád sníh nesnáší.
A tak prosíme svatého Apríla
ať už nebarví nic do bíla
a když musí něco bílého mít
můžeme to jinak zařídit.
Vždyť bílých kytek je až,až,až
tak se jaro trochu víc snaž
aby už zavoněl celičký kraj
a cvrčku ty na basu hraj.
 
Brzy se máme líbat pod květy
slyšet malých ptáčat štěbety
z pampelišek vařit med
my chceme jaro.A to hned.
Děkuji pěkně
sice nevím komu
ale děkovat za jaro
nepřestanu.
 
~~~~~~~~
~~~~~
--------------

 

Autor Květka Š., 30.03.2020
Přečteno 154x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Dobrodějka, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané. Také mne překvapil sníh. V sobotu jsem seděla v tričku na louce a dnes zase hledala zimní boty, když jsem šla ráno do roboty ;-)

30.03.2020 15:18:53 | Dobrodějka

Nějak nám všechno blázní...ale já moc zdravím...Květa.

30.03.2020 17:15:35 | Květka Š.

Aprilově na apríla, každý na ty změny zírá.
Bude jaro, jako vždy, až počasí se vyblázní. "ST" ;-)

30.03.2020 15:03:42 | jenommarie

Děkuji....holt zima si moc neužila...:-)

30.03.2020 17:12:56 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí