*-*Co asi nabízí

*-*Co asi nabízí

Anotace: ~~~~~~~

~~~~~~~
Co asi nabízí
jarní měsíc duben
prý aprílové počasí
snad mu to prominem,
ty aprílové srandičky
dávno dobře známe
občas se tomu lidičky
cha,cha usmíváme.

Někdy je jak v únoru
fouká a taky chumelí
jindy to je zase teplo
jak o srpnové neděli
a potom je nebe černé
mohlo by se křídou psát
že mám tě ráda a ty?
Máš mě taky rád?
Apríl?...Přesně tak.

A potom duben oznámil
vždyť po mně přijde máj
pod rozkvetlou jabloní
si všichni pusu daj,
teď se mraky srazily
blýsklo se a zahřmělo
to prý jeden mrak
políbil druhý na čelo.
Ale mně se této lásce
moc věřit nechtělo.

~~~~~~~~

**************

Autor Květka Š., 01.04.2020
Přečteno 183x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, jenommarie, Dobrodějka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

KRÁSNÁ, i obrázek. ;-) "ST"

01.04.2020 19:36:48 | jenommarie

Moc pěkné.

01.04.2020 18:40:35 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí