Ráno

Ráno

Anotace: Ať padají třeba trakaře Vždyť je to jedno

Slunce již svítá

Zas je tady RÁNO.

Počasí nás vítá

svojí hrou na piano.

Poslední kapky po lijáku 

hrají tuhle operu.

Já čumím na vše z obýváku 

tak na to s vám vyseru.

Táhne triáda ranní.

ta ne  nervy dere.

Radši mám hru na varhany

S tímhle jdete  do p*****

Autor Tragejiri, 02.04.2020
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí