A jdeme...

A jdeme...

Vyplaznu jazyk na tenhle svět

do ticha a tmy pronikám....

ze zlých vět

křičí klam...

v našich životech

tma se mění

obraz zůstal v zrcadlech

je to víc než přání...

nebo věta z otazníky?

neschází tu vykřičníky!

Čím se zítra staneme?

jen vzpomínkám zamáváme

Jdeme,a Jdeme.

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.04.2020
Přečteno 152x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musíme jít. ;-)

04.04.2020 12:37:30 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí