v nebi s diamanty

v nebi s diamanty

brouku chyť mě za ruku
víš že sklouznu
sklouznu
jenom mě drž


drž mě
ale nedávej mi náboje
prosim nedej mi je
protože
ten svět hoří už tak
polibky
explodujou


zachyť mě
když letim tou vlnou
když už i ty letíš
někam pryč
kdy jsi už někde jinde


nikdy to nebylo tak sladký
nikdy to tak nebolelo
nikdy nikdy
nikdy jsem se už neprobudil
Autor Tony Montana, 06.04.2020
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí