*-*My jdeme vedle sebe

*-*My jdeme vedle sebe

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Dnes po dešti
z procházky/la,la,li
my jdeme domů
a je nám fajn
ty mokrou máš košili
tu kostkovanou
a kapky deště
si s tebou zahrají
asi na schovávanou
a že další kapky
jsou vidět jak padají
já vím,asi tě chtějí
a honem,honem.
My jdeme vedle sebe
šedivé je nebe...
A nevadí že zmoknem.

Brzy se probudí
i suchá zem
a duha za oknem
ta barevně pohladí
i všechny slunečnice
těm to nevadí
vždyť jsou parádnice.
Květy se lesknou
a jako slunce září
jen pavouk je smutný
dnes se mu nedaří.
A motýl ten si sedí
na jednom listě
na koho čeká?
Tak to prý ví jistě
na svoji lásku motýlí
přiletí za mnou
už za chvíli
pak spolu letí po kraji
tykadélky se líbají
potom si sednou do trávy
a pohádku o lásce
té jedné slunečnice
nám vypráví.

Chcete ji taky znát?
Tak pšt...nastražit uši
a poslouchat.

~~~~~~~~~~~

******************

Autor Květka Š., 06.04.2020
Přečteno 156x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tiše tiše tichoulince
.. snažím se jí, také slyšet.
~~~~
Krásná opět plná lásky
od Květušky vždy nás hladí. "ST" ;-)*
PĚKNÉ úterý a opatruj své i SEBE. ;-)

07.04.2020 11:27:01 | jenommarie

Moc děkuji a přeji krásný den. :-))

08.04.2020 13:22:33 | Květka Š.

;-) Také Květuško

08.04.2020 13:48:47 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí