*-*Kde koňové řehtají...

*-*Kde koňové řehtají...

Anotace: **-**-****-**-**

--*--*--
Co to říká malá myška
co to říká ve stáji?
Prý
kočka se tam v seně válí
a koňové řehtají.
Celý svět je plný divů
brebentily myšky
koně mají krásnou hřívu
koukají se z výšky.
Nohy mají řádně silné
nesou statné tělo
kopytem by zašlápl mě.
A to by se mu chtělo?
Kůň ten pomyšlení nemá 
aby myšce ublížil
on raděj si venku běhá
vždyť takový kůň vždycky byl.

Protáhne se kočka v seně
a myš ta se lekla
v cuku,letu,neprodleně
ze stáje utekla.
Kůň se k tomu senu skloní
má tak trochu hlad
ta kočka mu asi brání
kůň ten začal ržát.
A kočka?
Ta už na nic nečekala
v momentě je pryč
svoje tlapky provětrala
když zahlédla myš.
Tak to ve stáji chodí
kdo je pohladí?

**----**

**************

Autor Květka Š., 08.04.2020
Přečteno 146x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, jenommarie, Psavec, Frr, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně řechtají, hladím je z dáli. ;-) "ST"

08.04.2020 16:25:58 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí