Ta hvězda nemá jmeno

Ta hvězda nemá jmeno

Uprostřed noci sen se zastavil

neřekl nic,jen se uklonil

jen hvězda co nemá jméno

svou krvý nadějí je napsáno

Nemlčí jen se dívá

naděje,co mava

co za nic neručí

když podíva,se do očí

Jen aby ji políbil

o kráse snil

říkal víc než je zdravo

A ta hvězda nemá jmeno.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.04.2020
Přečteno 160x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí