Jako by zmizel z ulic sníh

Jako by zmizel z ulic sníh

Jako by zmizel z ulic sníh
i ze zahrad a polí
Ten čas, kdy svět náš náhle ztich
jak by zasypán byl solí

Jako by zmizel ze střech sníh
slyš drozda jak si zpívá
a ledy tají na březích
už začíná kvést jíva

Jako by zmizel z nebe sníh
už nepadá, však zebe
slunce se v lescích stříbrných
dotýká šedého nebe

Jako by zmizel ze mně sníh
roztává srdce moje
když slunce v zimních paprscích
mi svítí do pokoje
Autor Duhová Rybička, 10.04.2020
Přečteno 250x
Tipy 18
Poslední tipující: Akrij8, Ollie, Frr, Lumír, mkinka, kudlankaW, V.N.Losinský, vojtěška, Jeněcovevzduchukrásného, R.K., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jarní tání

21.03.2021 21:57:09 | Akrij8

jednoduché a dobré

17.04.2020 15:47:10 | vojtěška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí