Na vlásku

Na vlásku

Každý má život na vlásku.
Každý čeká na lásku.

O fous unikne ti test.
Dnes udělals špatné rozhodnutí jest.

Rozhodnutí dělat každý den
S oceněním pro každého by měl Bůh jít ven.

Život ve svých rukou na mostě
Tě ne/zachrání z tvé situace prostě.
Autor Vydima27, 11.04.2020
Přečteno 239x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí