Přes lesy k tobě

Přes lesy k tobě

Miluji Tě

neslyšně šeptám

srdcem k tobě hovořím

Dlaněmi natahuji se

přes lesy ..

otevři okno

Ať na tebe je položím...

Chci tě hladit

objevit místa ..

Dávno nehlazená.

Vášeň tvojí zchladit

Být zas ŽENA
Autor Liduška, 15.04.2020
Přečteno 189x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomcat, jitoush, jenommarie, kdotoví
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak ať se Tvé touhy naplní.....Ji./úsměv/a láska ať vzkvétá a zahřeje...

19.04.2020 18:02:37 | jitoush

Liduško je moc hezká. ;-) "ST"

16.04.2020 10:39:07 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí