*-*Zmrzlina v kornoutku

*-*Zmrzlina v kornoutku

Anotace: ~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~
To máme ale jaro
na jaře cvrnkáme do důlků kuličky
pleteme z pampelišek věnečky
koukáme jak kvetou i třešně
já čekám na tebe...tak už polib mě
a čekáme i první jarní bouřku
a vymýšlíme jak si ozdobíme roušku
a já mám velkou chuť
na zmrzlinu do kornoutku

já vím,doma si dám ledňáčka
na balkoně je rozložená sedačka
na tu druhou se moje milá posadí
a čeká že ji někdo pod krkem pohladí
potom zamňouká a protáhne se
jak ti to mám oplatit...snad zeptá se
ani nemusíš kočičko milá
vždyť já jsem se s tebou nikdy nenudila
spolu si s kuličkami hrajeme
a místo do důlku pod postel cvrnkáme

já už vím na roušku
vyšiju si asi tu naši kočku
mňau
já se ale mám

~~~~~~~~~

******************

Autor Květka Š., 20.04.2020
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško máš se nádherné a nádherně se to čte. Kéž by se každý uměl tak ze života radovat. Ledňáček je také dobrý mňam. :-D ;-)"ST"

20.04.2020 21:22:32 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí