LETNÍ TÁBOR

LETNÍ TÁBOR

Anotace: ...

jedu na letní tábor

jedu na výlet

těším se jak malej kluk

jedu to tam vystřílet

 

předtím malé vyšetření

našli mi nádor

takže musím jet

s nádorem na tábor

 

u vstupu stojí chlápci

první škodná

chtějí po mně jméno

odpovídám: hovna

 

někdo na mě volá

za mnou General Rašín

tady se ti bude líbit

tady hrajou Kosheen

 

hodně si tady čteme

Švejk, Kámasutra

štípe se dříví

natírají futra

 

zalezu na hajzl

stoupnu si k oknu

stejně mám nádor

vytáhnu krochnu

 

a v tu chvíli

kdy to se mnou seklo

jsem si uvědomil

tohle není tábor

to je peklo

Autor Šimon Sáva, 22.04.2020
Přečteno 178x
Tipy 1
Poslední tipující: Uzel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí