Reflexe

Reflexe

má víčka kapou k zemi
když roztrhávám žilky nenápadně zastrčeny
pod kroj veselého člověka
 
jsem korkem tmy co zanesla mě
do stěn se zrcadly
každý pohled na mě mě oslepuje
 
      vznášel si se někdy ve své vlastní reflexi?
 
jestli nevěříš
stačí jedinkrát vidět Ježíše na kříži
a tvoje prsty stanou se ti trny v oku
     
      ano       nikdy jsem nebyl rovnější smrti
Autor Náladový básník, 24.04.2020
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, Anděl, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé

24.04.2020 18:53:42 | VEDz RVAHEs

Děkuji :)

24.04.2020 19:36:52 | Náladový básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí