Znáš to?

Znáš to?

Anotace: ...

Znáš to?
Znáš ten pocit, kdy se ti podlamují kolena
Motýlci lítají v břiše
Na jazyku tisíc slov a přesto nic neřekneš

Znáš to ticho před výbuchem euforie?
Život v žilách
V plicích vzduch
Vůně druhého těla...
A krásný pocit z lidské existence

Znáš ten pocit, když tohle všechno zmizí?
V duši tě pálí otisk štěstí
Život utekl pryč
Vzduch se nedá dýchat
To prázdno všechno zabíjí.

Znáš ten pocit...?
Toho co jsi způsobil?
Počítám rovnici smutku
A přemýšlím....
Kdy láska bude správným řešením..
Autor Marlene0621, 25.04.2020
Přečteno 204x
Tipy 5
Poslední tipující: Eru Alonnar, vojtěška, šerý, Dávid
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s šerým moc povedené

13.11.2020 01:05:58 | Eru Alonnar

Děkuji ☺️

25.04.2020 10:47:47 | Marlene0621

Hm, kdo by neznal. Každý i vevnitř potřebuje cítit pohlazení. Povedená.

25.04.2020 04:30:53 | šerý

Wau... skvelá báseň Marlene :)

25.04.2020 02:13:57 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí