SLABÝ ČLÁNEK

SLABÝ ČLÁNEK

SLABÝ ČLÁNEK

Mám sníženou imunitu,
ohrožuji komunitu;
trne celé okolí,
zda mne virus neskolí.

Přicházím tak o pozice,
v patách je mi inkvizice;
nepomáhá útěcha
od ministra Vojtěcha.


NOUZOVÝ STAV PSYCHIKY PÁNA TVORSTVA

Zvadly jako krokusy
kočující cirkusy,
což je logické -
není za ně náhrady,
stejně, jak za zahrady
zoologické.

Mohou za to šikmoocí;
tak už se mi svěř,
že ti dává pocit moci
ochočená zvěř!


MADE IN HOLLYWOOD

Kino trhák uvádí;
když prst o spoušť zavadí,
mrtvoly se hromadí.

Divák, ten se raduje,
jak to pěkně graduje,
popkornem se láduje.


POD JHEM AUTOKRACIE

Tisíc aut na Pepu bliká,
když chce přejít dálnici...
Proč je Česká republika
asfaltovou márnicí?

Autům vše tu podřídili
a chodec je na odpis,
náhubek mu pořídili,
zajímá se o něj BIS.


DÍTĚ SVÉ DOBY

Mimino si duplo,
až drnčely stupačky:
„K narozkám chci Duplo,
dva dudlíky, dupačky!“
Autor Neklan, 25.04.2020
Přečteno 145x
Tipy 3
Poslední tipující: praetorian, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí