Vědomí

Vědomí

Anotace: Zjištění podstaty života

Já už vím...jaká je podstata života
co je po něm a co bylo před ním

Veškeré vědění je ukryto před světem živých,přitom dokáže ho spatřit každý z vás a to je fakt
Vím jestli je to náhoda,nebo máme s někým pakt

Já už vím...jestli dobrým skutkem po životě, odmění tě nebem
A tomu věř, nemažu ti pusu medem

Já už vím...jestli za zlý skutek,pohrozí ti peklem
Jestli se stačí propadnout,nebo je potřeba jet metrem

Jestli se záhada života řeší jenom tady
Nebo jsou v galaktickem prostoru jeho nekonečné sklady

Co je vesmír zač a jestli nějaký konec má
Jestli je to fakt, nebo se nám to jenom zdá

Teď všechno vám řeknu ,vše se dozvíte
Kam směřujete a kde zkončíte

Jen dejte mi chvilku na velký nádech
Teď koukám, proč vlastně ležím na zádech

Chci vám říct......ale nejde to,
přijde mi,jako bych byl němý
Z úst se mi vůbec neline,srozumitelné znění

Je nás tu víc,koukáme na sebe a řveme
Víme pravou podstatu,ale říct ji nemůžeme..

Ale proč?
Protože jsme děti čerstvě narozený
Však do prvních slov,dostaví se zapomnění

Já už vím... jaká je podstata života
Co je po něm a co bylo před ním

Jestli prochazíš milióntým zrozením
A nebo prvním
Autor Henry Canas, 28.04.2020
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: Nezvaný a nevkusný, Dávid, Majda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí