Probuzení

Probuzení

Zdál se mi sen, básně v něm jsem tvořil 

Ty jsi tam byla a já se Ti v nich dvořil 

Písně z nich Jsi psala a poté jsem je zpívali 

A v příští chvíli stali jsme se anděly 

 

Však po snu přijde probuzení 

a příjemné to vůbec není 

že to byl jen sen, ach to zklamání 

nemám moc rád ranní plakání. 

Autor OŠ96, 30.04.2020
Přečteno 195x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Majda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj kdo by měl;-)

01.05.2020 10:11:00 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí