Co až jednou dojdou rýmy

Co až jednou dojdou rýmy

Miliony lidí, miliony duší
Miliony příběhů napsaných,jak se patří a sluší

Sepsaná fakta ,mýty i fantazie
Se v jejich sešitech i knihách objevuje

Zdánlivě nekonečně příběhů,utkaných z vět
Už tisíce let,obohacuje tento svět

Méně známých i uznávaných spisovatelů
Nových knižních žánrů zakladatelů

Jejich mozky stále nové příběhy generují
Které již únosnou mez převyšují

Co až jednou dojdou věty......
To při zemi se budou držet naše lety

Co až jednou dojdou slova.....
To už z nich nikdo příběh neuková

Co až jednou dojdou rýmy ......
To bude svět úplně jiný

Miliony lidí, miliony duší
Jak napsat svůj další příběh netuší

Vyčerpaly rýmy, slova i věty
Ztratili smysl života a přestali jim vonět květy

Svět se stal temným místem
Bez obohacení jejich písmem
Autor Henry Canas, 01.05.2020
Přečteno 210x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Nezvaný a nevkusný, Iva Husárková, Majda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad nikdy nedojdou rýmy, slova ani věty... :-) moc hezky napsáno, díky

07.05.2020 22:22:14 | Emily Říhová

Snad ne....Jsem rád, že se líbí. :-)

07.05.2020 23:20:42 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí