Ruská ruleta

Ruská ruleta

Další pátek večer doma sám 

a nemám žádný plán, 

nikdo nenapíše, nikdo nezavolá, 

jen sebelítost společnost mi dělá, 

 

Nad sklenkou o půlnoci sám, 

s pistolí v ruce hraju si rád, 

hraju si rád svou ruskou ruletu, 

jestli chceš přidej se však zatáhni roletu. 

 

Zatáhni roletu ať nikdo se nedívá, 

jak tady nad ginem duše má umírá 

duše má umírá já jsem však svobodný, 

zbavený bolesti, zbavený trápení. 

 

Prolétám světlem, prolétám tmou, 

city se najednou ve mně hnou, 

vzpomínám na tebe vzpomínám na matku, 

stisknu jen spoušť a vše bude v pořádku. 

Autor OŠ96, 01.05.2020
Přečteno 201x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Isla, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miliardy lidí na planetě jménem Samota.

01.05.2020 23:51:19 | šerý

To není dobrý nápad;-)

01.05.2020 23:03:42 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí