Tajemná zpráva

Tajemná zpráva

Srdce zrychlilo svůj tep,z nervozity polil jsem se vařící kávou
Z konečků prstů mi jde elektřina to je tou přijatou zprávou

Na roztřepaných rukou,chlupy tyčí se vzhůru
Svírá se mi hrudník,z kůže mám drsnou kůru

Kyslík se nedostavuje,hlava je v kolotoči
Nejspíš se mi za chvili zavřou oči

Příchozí zpráva mi způsobila tohle dění
Později vám zdelím ,její plné znění

Procitl jsem,pomalu ze země se zvedl
Posadil se,potřebnou kontrolu provedl

Zavolal jsem na patřičná místa
Zdělil jsem jim příchozí písmena a čísla

Tytéž pocity se na druhé straně dostavily
Rozvířily moře,na kterém jsme se dosud plavili

To co způsobilo,že vylil jsem na sebe kavový extrakt
Byl historicky první rádiový kontakt

Zachytil jsem signál z jiných světů
Kde nám zanechaly tuhle větu:

Zdravíme Vás,ve sluneční soustavě s osmi planetami,na té třetí žijeme
Písmem, prací a uměním své názory vyjadřujeme
Naše planeta se jmenuje země a my jsme lidé
Po doručení téhle zprávy vám, už u nás nebude nic živé
Autor Henry Canas, 03.05.2020
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když zprávu vyslanou lidmi,do hlubokého vesmíru,obdrží mimozemská civilizace...

05.05.2020 14:46:04 | Henry Canas

Mě se to líbí, patří to do scifi. Jinak pěkně napsané. :-) Hezkou neděli

03.05.2020 09:25:45 | jenommarie

Děkuji. Musím se naučit, dávat je kam patří. :-)
Také přeji pěknou neděli.

03.05.2020 10:31:22 | Henry Canas

;-)

03.05.2020 10:32:11 | jenommarie

Snad dostaví se pochopení.

03.05.2020 08:14:39 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí