CHECKPOINT

CHECKPOINT

Anotace: Zcela nudný den.

Vehementně tam

a zpětně zádrhel

se stal. Sedl na oře

a dal se v cval. Rozřeřává

vzduch svým tělem. Skalpel

v ruce má, kde se vzal.

 

Teče krev tam i zpět.

Neví teď jak má znít.

Chtěl by pít chtěl by víc.

Možná o to vše o co hraje se

v této tajuplné hře.

 

Podepsaný sen zrádným

úšklebkem. Cítím vítr na

tváři, je tam jako klam

mnohých zrůdných rán.

 

Rána za ranou klopot 

bot, náhlé ticho. Potom

zas ten pochodový krok.

 

Dveře rozkopnuté hrůzné

ticho tolik kruté. Tělo jako

chladná hmota, na pitvu je

dána. Tisíc ran, tolik nenávisti

prosba psána hustou krví.

Nevyslyšena, osud v posedlosti

klestí cestu psychopatickému zjevu.

Smrt si vyšla dozajista zcela jista.

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 05.05.2020
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Filmy, filmy zvlášť ty hororové. Čím starší, už je nemusím... :)

03.06.2020 00:47:10 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí