*-*Jejda,to byl ale sen

*-*Jejda,to byl ale sen

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Já ráda si čaj naliji
ke svačině
a třeba až o páté
já vím,
prý jako v Anglii
a vy se holky hned ptáte
...nic vám není svaté...
a pak posloucháte
co se kde ve světě stalo
a o čem se mi jen zdálo
a při schůzce se Skotem
prý chcete vědět
co nosí asi pod kiltem.
Holky zvědavý.

Já to vím přemýšlím
povím či nepovím?

Co se stalo prozradím
já se nestydím.
Asi jsem v mém snu
hříšné myšlenky měla
pod kilt se koukla
pak jsem se červenala.
Skot měl totiž
pod kiltem trenýrky
zklamal mě dámy,né že ne
trenýrky...červené
jako moje tváře
či vlčí mák z herbáře
se Skotem whisky si dáme
a vesele si povídáme.
Už se nečervenám.
Rande s ním si ráda dám.

~~~* ☺ *~~~
čaj...
******************
Autor Květka Š., 05.05.2020
Přečteno 163x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Majda, jenommarie, Now, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D

06.05.2020 06:19:53 | petrzal

:-D to je hravé.
Ještě než jsem dočetla,
už mi v hlavě odpověď hned naběhla,
že je jedno co a jak
a jediné je jisté,
vzadu je to stejné:-D. "ST"

05.05.2020 18:18:06 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí