přeživší

přeživší

Anotace: ...

jdu kolem zaparkovanejch aut
a z espézetek
se mi točí hlava
je ráno
neptejte se kolik

jako každej všední den
probudil mě
ten zkurvenej budík
ale zejtra to přijde
podvečerní tekutej sen
jako když se ti v puse
rozpouští nebe
znáš ten pocit?

zavřít dveře
pustit si Brahmse
pak možná i Vivaldiho
až se jak žhavý slunce rozněžním

vlejvám si život do žil
zalejvám svoji duši
i na ty vaše!
zvedněte flašky
sklenky
půllitry
nahlas se smějte
potichu křičte

přežili jsme...

Autor BukBird, 06.05.2020
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to je úplný vzývání dionýsií...;-)

06.05.2020 20:00:12 | Marten

To asi jo :-D

06.05.2020 21:07:46 | BukBird

...nebo opileckej absťák...;-D

07.05.2020 16:53:48 | Marten

no, myslím, že od vobojího trochu :D

07.05.2020 18:12:13 | BukBird

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí