*-*Měsíc ten leží

*-*Měsíc ten leží

Anotace: ~~~~~~~

~~~~~~~
K večeru se listí
ve větru chvěje
a měsíc ospalec
dobrou noc přeje...
peřinu si natřepe
až trochu krápe
...normálně prší
však to znáte...

Měsíc ten leží
a z postele kouká
teď jemu nebe
písničku brouká
o krásné zemi
kde všechno kvetlo
než podzim přinese
na listí pometlo...

Zamete barvy
na jednu hromadu
tak je to normální
nečeká náhradu
až podzim skončí
kdo ho nahradí?
Tak jako každý rok
zima nás ochladí.

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 09.05.2020
Přečteno 157x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, BaZiNgA, JC senior, Marten, jenommarie, Slovanská Julie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z Tvých básní se usmívá radost...
**

10.05.2020 14:28:45 | JC senior

Krásná a veselý obrázek. :-) "ST"

09.05.2020 19:32:53 | jenommarie

Není to teď v květnu sice moc aktuální básnička, ale jinak se mi to moc líbí! ;)

09.05.2020 17:37:56 | Slovanská Julie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí