RYCHLOVKA

RYCHLOVKA

RYCHLOVKA

Skočil na svou družku,
protáhl jí drážku,
pak postříkal držku
a přivolal drožku.


VZPOMÍNKY NA JIŽNÍ AMERIKU

Předloni v Bolívii
šukal jsem Olivii,
tu, která olivy jí.

Loni zas v Ekvádoru
přefik´ jsem zdravou Doru
(byla už bez nádoru).

A letos v Surinamu
dostal jsem jejich mámu,
poslední na seznamu.


ZMĚNA JÍDELNÍČKU

Vepřo knedlo zelo
už mě omrzelo,
vykopl jsem Natálku,
přivedl si Italku
snědou holku z Bari;
vymetám s ní bary,
jíme pizzu, bagety,
lasagne a špagety.


V PYRENEJÍCH

Na úbočích Pyrenejí
vesničané pyré nejí,
živí se jen čerstvým masem
ovcí, které loví lasem.


TLOUSTNOUCÍ STÁTNÍK

Rád z tribuny davům kynul,
rok od roku přitom kynul,
přízeň lidu dával v sázku
s další dírkou na opasku.


PROSINEC 1989

Ríšo a Rézi,
zastavte frézy,
zanechte frází,
už nejste hrází.

Obraťte listy,
kapitalisty
potěšte ziskem,
odpor je riskem.
Autor Neklan, 10.05.2020
Přečteno 162x
Tipy 2
Poslední tipující: praetorian, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))))))) fajnové

11.05.2020 08:43:53 | praetorian

Dík.

11.05.2020 17:20:30 | Neklan

...drsný hrátky se slovy...ale zábavný...;-)

10.05.2020 16:54:42 | Marten

Díky!

11.05.2020 17:20:42 | Neklan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí