XI.

XI.

Snažím se být pořád na povrchu
o malý krok před smrtí
Oči dokořán otevřené
utíkám před pouty dravčími
Sem tam těsně se mihnu kolem háků
co se snaží zachytit křídla která nemám
Potichu šeptám modlitbu-mantru
dokola kolem dokola kolem dokola kolem
kolem nás se všechno točí tam a zase zpátky
Tam a zase zpátky dokola kolem jak vír
Jak víra a nenávist živená jí
kolem nás je nevíme to jen tušíme co kolem
a dokola se točí v kruzích šílených
nepochopitelných
Ignoruj to ale stejně ti to nebude nic platné
Je to skryté v samé podstatě hieroglyfů
v řeči poselství slunce a nebe
Točí se točí po směru epilepsie
v bláznovství čirém jak slzy Latimérie
Podivné důkazy polodenních útěků z pohádek
se točí točí od konečných počátků
až po nekonečné konce bez nikoho
Zabij, zabij ty ctnosti
Stejně nejsou moje jak jsem si myslel až donedávna
A odejdi..

Autor Quetzal, 10.05.2020
Přečteno 186x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí