Vstupenka

Vstupenka

Nocí a dnem se jen potloukám 

že snad návod odkoukám  

od ostatních jak žít se má 

kdo z vás mi tady radu dá? 

 

Co však víte o samotě 

co vy víte o temnotě 

v hloubce duše usazené 

co ze skály vás dolů žene. 

 

Víš jak strašný je to pocit  

že nemáš život ve své moci 

když jedná špatná myšlenka 

do pekla je vstupenka. 

 

tím prošel a teď s lvím  

řvem se ráno probouzím 

snažíc smutek vyděsit 

se z toho oběsit. 

Autor OŠ96, 11.05.2020
Přečteno 183x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý je tvůrcem vlastních myšlenek,
vždy je nutno vědět, proč, hlavní důvod..;-)

11.05.2020 20:32:27 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí