Pro mou Marii

Pro mou Marii

Anotace: Velmi osobní říkačka.

Znám se s jednou Marií
rok skrývala se na Dyji,
teď holou pravdu odkryji,
vím - za pravdu se zabíjí.

Naše milá Marie
koukala tam na zmije,
neboť právě před rokem
dal ji jeden topenář
sežrat naviják i s obrokem.

Původně je z Opavy
to je kousek od Ostravy
tam zmýlená neplatí,
často jezdí do Prahy
čas zmijí se už nevrátí,
teď častějc jezdí do Brna.
tam objevil ji Kudrna.

Teď fandím té své Marii,
však někdy do ní zaryji:
"Tak co už je ruka v rukávu?"
Zlobí se, a prská na mě.
"Tak si myslím, že je zatím
noha v nohávu."
Autor Rendy, 03.08.2004
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí