Záplavy ovadlých projevů

Záplavy ovadlých projevů

Anotace: city útočí

Jsem zátokou. Útočištěm ovadlých projevů...

Lásky? Vzteku? Záleží na sezóně,

jak se vydaří...

Citoví odpadlíci...

tak říkám těm návštěvám,

co přichází nezvaně,

ale častěji než zvaní hosté.

Záplavy citů nárážejí na mé břehy.

A já je pohlcuji jako vodu písek.

Žádný odpor se nekoná.

Co to má za následek?

Z pórů neprýští mi pot,

ale emoce...
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po přečtení výborných děl tak mladé nadějné a talentované básnířky,klesá mé sebevědomí:-)

07.03.2007 10:17:00 | Cizinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí