Zapovězený

Zapovězený

Anotace: Když nejde odolat pokušení...

Úsměvem mě svádíš a tvé tělo láká,
každým dnem propadám tobě.
Ve snech tvůj jazyk něžně mě laská,
dvě nahá těla propletená v sobě.

Rozehráli jsme nebezpečnou hru mezi námi,
každým dnem jsi větší pokušení.
Neodolám ti když budeme sami,
každým dotekem roste mé vzrušení.

Snažím se ovládat, ale marně,
když tvé ruce hladí mě tělo.
Tak moc chtěla bych tě v sobě,
tvé tělo ví, že taky by to chtělo.

Patříš však jiné a já jinému,
neměli bychom se poddat tomu pokušení,
akorát tě dostanu do problému,
ale nemůžu odolat tomu potěšení.

Chci patřit chvíli celá tobě,
chtíč ovládá mou mysl,
chci cítit tě konečně v sobě,
ať svět můj dává zase smysl.

Pomalu do mě pronikáš
a já se slastí zalykám,
když bradavky jazykem polaskáš,
nevydržím, už tiše vzdychám.

S každým přírazem jsi ve mě hlouběji,
tvoje kontrola slábne víc a víc.
pohybuješ se stále rychleji, tvrději,
oba nás spaluje ten stejný chtíč.

Zvedáš mě do sedu, chceš se na mě dívat?
Když na tebe nasedám, chvěji se touhou.
Přivírám oči slastí když začnu se hýbat,
modré oči sledují mě, lesknou se touhou.

Víc nezvládnu, k vrcholu se blížím rychle,
ta slast je neskutečná, zničující,
náš čas spolu ubíhá až moc rychle,
to odloučení je skličující.

Jasný večer, jen my dva spolu,
lepší než jsem si to představovala.
Doufám, že budu tě mít brzy znovu,
už teď jsem nedočkavá.
Autor AnxiousFox, 15.05.2020
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zklamat důvěru kvůli chtíči se nevyplácí ... asi si srovnat priority
... mladí si často jisté není. .. Druhého to potom zraní.
Tak jako tak...báseň má šťávu..;-)

16.05.2020 12:09:01 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí