*-*Léto? Taky bude....

*-*Léto? Taky bude....

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~
To víte....že.
Za léto se neplatí
prý ani grešle zlámaná
ráno slunce všechno
zahřeje a pozlatí
opálí i holá kolena
léto nás těší celý den
zpěváky v ulicích probuzen
dobrý den mi pošeptáš
hudebníkům něco přidáš
a já se k tobě moc nepřitulím
že jsem jen tvoje dávno vím
ale přilepit se k tobě
to fakt nemusím.

A proto venku na sluníčku
čekáme na spršku na vodičku
blíží se auto kropící
my blbneme jak dva puberťáci
ta sprška ale osvěžila
na rozpáleném chodníku
moc fajn byla.
No nazdar
já mám ale žízeň
dodržet pitný režim
v zahradní hospůdce
dnes jistě můžeme
sodou i pivem
tak spěchej,už se těšíme.
Co dobrého poteče to vypijeme...

~~~~~~~~~

**********************

taky bude,opravdu

Autor Květka Š., 17.05.2020
Přečteno 148x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Marten, šerý, Emily Říhová, jenommarie, Majda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už aby bylo!!! Květuško, krásně hřejivá slovíčka :)

17.05.2020 22:03:32 | Emily Říhová

Léto bude zkrátka barevné a žíznivé. Ale pod kouzlem slunečních paprsků, hřát a zpívat se nám chce všem. Moc krásné je mít i někoho, kdo se na nás krásně usměje. "ST" Květuško i s obrázkem je to barvitě krásné;-)*

17.05.2020 20:48:14 | jenommarie

Moc hezká, pozitivní, svěží! Povedla se, Květko! ;-)

17.05.2020 17:39:46 | Majda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí