Válka

Válka

Anotace: Ta nejhorší věc...

Ta nejhorší věc,
to největší peklo,
když krev začne téct,
zhasne každé světlo.
Cítíš krve pach
a křik ti rve uši,
svět ovládl strach
a to ti ničí duši.

Nemůžeš to snést,
příliš krve teklo,
chceš před tím utéct,
ale srdce změklo.
Výstřel slyšíš v tmách
a ty začneš tušit,
nemusíš mít strach,
neb už máš jen duši.
Autor BP, 07.03.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je potřeba o tom mluvit, nikdy nesmíme zapomenout

22.07.2007 21:49:00 | xxx xx s

cítím v tom vnímání vlastní duše a její místo v životě.
Pokračovat, pokračovat !!!

07.03.2007 13:21:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí