Z nebe padá déšť

Z nebe padá déšť

Anotace: ...

Mě si nevšímejte
bavte se dál,
Ne, nic se neděje,
já JENOM umírám...

Můžeš klidně zemřít
nebo si žít dál,
vyjde to nastejno,
když smrt je tvůj král...

Je to samota nebo zatracení,
že nebaví mě válčit sama v tichu,
úlevu přináší rozednění,
teď si připadám leda terčem šípu...

"A slunce vychází
a z nebe padá déšť,"
Nikomu nescházím,
sama mám břímě nést...
Autor somewhere, 07.03.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nám by si chyběla
Ty a Tvé básně jsou tak smutné a jasné

nesmutni pampeliško, vždyť ještě svítí sluníčko :)

28.07.2007 20:56:00 | Tamir

Souhlasím máš pravdu.. jinak moc hezká.. básnička :)

23.03.2007 16:01:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí