Láska přes půl planety

Láska přes půl planety

Anotace: v noci jsem sledovala měsíc a napadlo mě tohle:-)

Jako dva milenci
Co k sobě cestu hledají
Nemají však šanci
Slunce a měsíc milují se potají

Jen uznejte
Jak těžké to mají
Štěstí si přiznejte
Smějme se když zvony hrají

Slunce paprsky měsíc volá
Měsíc odpovídá po hvězdách
Slunce mu světlo dává
Nechce aby žil v hlubokých tmách

Měsíc posílá slunci klid
Věší si na oblohu její fotečky
Lidé jim říkají hvězdičky
Za romantické to bere lid

Když sníh padá
Slunce a měsíc se hádají
Pak stane se z něj voda
To k sobě cestu zas hledají

Kapky deště slzy jsou
To slunce z lásky brečí
Na lid smutek nesou
A lidé mají kvůli dešti tolik řečí

Když však jasno je
Slunci přišla dobrá zpráva
Nejedno srdce se raduje
Jak já mám slunce ráda

Přejme těm milencům velikým
Ať vyřeší se jejich problém
Těm milencům na zemi prvním
Jak budeme říkat jejich dětem?
Autor Veliký úsměv, 07.03.2007
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí