Husserlův uhrimpresionista

Husserlův uhrimpresionista

Kramličkami jsem seškrabával
rozježděnou mrtvolu Štěstí
pro trochu piety
poslední rozloučení
připomenutí si taškařic

Za hřbitovní zdí
mi bylo dáno spatřit
sebe sama
s trámy ve své duši

Představil jsem si
jak bych viděl
to samé
aniž by bránily trámy

Najednou to bylo
úplně jiné místo
krásné
plné příležitostí
svádějící k jejich využití
Autor Kaj, 26.05.2020
Přečteno 154x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nedokonalá "Fenomenologická redukce"..ale vůkolní svět trefně "uzávorkován"...:-D*

26.05.2020 17:09:17 | Frr

Milý Frr, díky. Budu si tu fenomenologii muset zase trochu oprášit. Díky.

27.05.2020 07:16:25 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí