Nemožná

Nemožná

Anotace: ...

Zabudnúť.
To by bolo najlepšie.
Ale nejde to.

A síce?
Vieš ako by to šlo,
Len tá možnosť nie je možná
Keď je stále na očiach
A ja len dokazujem
aká som nemožná.

A neviem pochovať cit
Čo spaľuje už roky
Len ty ho vidieť nemôžeš.
Aj keď ozýva sa
Asi nespĺňa nároky.

Prečo nejde zmazať, zabiť,
To čo len smútok prináša?
Prečo sa nejde pohnúť vpred
Keď neexistuje žiadna cesta naša,
Len moja a tvoja.

Tak ľahko by som potom žila
Nemysliac na to
čo on si myslí
Bože, dievča, zbor mesto
Nekonečných sklamaní
A pochop podstatu samoty.

Nikdy nespadlo nepostavené
A to ťa najviac pokoruje
Niekedy je zlomené srdce lepšie
Ako srdce lásku nepoznajúce
Čo proti sebe nekonečne bojuje.
Autor Guldrun, 26.05.2020
Přečteno 186x
Tipy 11
Poslední tipující: vojtěška, Majda, Emily Říhová, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, hodně se mi líbí.
..ST..

18.06.2020 22:08:56 | Jaruška

Ďakujem.:)

22.06.2020 17:33:25 | Guldrun

Ahoj, máš krásné básně, dotýkají se citů na správném místě :o)

26.05.2020 23:55:54 | Crazymike

Ďakujem krásne, veľmi si to vážim, že sa páčia.:)

27.05.2020 09:12:59 | Guldrun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí