Stále

Stále

Anotace: ...

I přesto, že stárnu tak stále
občas navštíví mne múza náhle
a chce bych verše skládal dále.
Však pro sebe jen, ne někde v sále.

Obzvlášť, když život mě bolí,
tak múza básní rány zhojí.
Občas bolest se do života hodí,
a do lesa nesmí ten, kdo se bojí.

Mojí záminkou bylo říct věcně,
všem múzám, že cítím se vděčně,
že díky nim budu žít věčně
a nastavím holou řiť smrti, mé slečně...
Autor lukassnajdr, 27.05.2020
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do veršů dá se vždycky skrýt
- bolest, láska i vůle žít...

27.05.2020 14:53:42 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí