PASTELKY

PASTELKY

Anotace: ...

jedeme spolu autem

venku padá sníh

nedokážu spočítat

kolik máš na xichtě pih

 

vábíš mě a roztahuješ se

strkáš si pastelky do penálu

jednu po druhé

 

máš zdravou barvu

nejkrásnější na světě

krásnější než všechny růže

než ten oranžový dresink v bagetě

 

musím tě odvézt

na hodinu baletu

uděláme zastávku

dáme bagetu

 

a jak jsou u dálnice

ty obří orlice

tak ty bych, má milá

ty bych dal do piče

Autor Šimon Sáva, 29.05.2020
Přečteno 159x
Tipy 3
Poslední tipující: Isla, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ostuda, styd? Před dětmi...

31.05.2020 21:16:02 | Isla

:D

30.05.2020 07:32:40 | Pétík

Bych se i divila, kdyby tak na konci něco nebylo:-D

29.05.2020 10:37:47 | jenommarie

..potěšila...:-D*

29.05.2020 10:32:48 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí