V dětinským žaláři (1. část)

V dětinským žaláři (1. část)

Budím se ze sna
jako nějakej strašák na poli
a vcházím do pamětí
vobřízlejch starejch pánů
kteří vzpomínaj na šedivý hřbitovy
podotýkám - s láskou

Kam se poděly mý ruce
hladící srdce obnažený
perleťovou hádankou
zda-li skromnost
je jen vražednej plán
či přepadení v superlativech

Čokoládu pro všechny
cigarety pro depresi
dospívající ženu
siluetu
snící o bezdětnejch vílách
z maličkostí vyléčenejch

Vítr mi smetl klobouk z hlavy
ze spárů nožek dřevěnejch
mě však nepustí
kde zlatej deštík vobčas spadne
a kde dívka ze slámy
usíná
Autor Trapné děťátko, 07.03.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moooc dobrý

09.03.2007 23:42:00 | Melfëa

Tak ta je dobrá!

07.03.2007 18:48:00 | Gregy

hmmm...2

07.03.2007 15:18:00 | callowsick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí